- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- Αλάτι
- Πάπρικα καπνιστή
- Κουρκουμά
- Κάρι
- 1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
- Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε. Βάζουμε ένα ποτήρι νερό και τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: