- 500γρ. Μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 Αβγό
- 1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 Κουτάκι μπίρα
- 250γρ. Αλεύρι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαδάμε το μπακαλιάρο.
- Το βάζουμε σε μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
- Με βρεγμένο κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι, τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: