Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 Αβγό
  • 1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 Κουτάκι μπίρα
  • 250γρ. Αλεύρι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μαδάμε το μπακαλιάρο.
  • Το βάζουμε σε μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
  • Με βρεγμένο κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι, τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: