ΥΛΙΚΑ
1 πράσο κομμένο σε ροδέλες
2 Πατάτες κομμένες σε φέτες
Μπαχάρι
2 Καρότα κομμένα
2 Δαφνόφυλλα
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
1 Κύβο βοδινού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το λάχανο σε βαθιά κατσαρόλα με νερό και το αφήνουμε να πάρει μία βράση. Όταν αρχίσει να μαλακώνει το στραγγίζουμε και το βάζουμε να ξαναβράσει με καινούργιο νερό. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λεμόνι και το λάδι και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά. Τότε αφαιρούμε τα δαφνόφυλλα και ρίχνουμε το λεμόνι και το λάδι.