ΥΛΙΚΑ
300γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
5 Αβγά Χτυπημένα
1 Ποτηράκι κρασί
150γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
5 Αβγά Χτυπημένα
1 Ποτηράκι κρασί
150γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι βάζουμε το σύγκλινο και το γυρίζουμε για λίγα λεπτά να βγάλει το λίπος του, συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τη ντομάτα και το κρασί.
- Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και ρίγανη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να είναι έτοιμα τα αβγά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε το καγιανά ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: