ΥΛΙΚΑ
Τσιπούρες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιπούρες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις τσιπούρες, τις αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω, τις ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδου και τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη και τη μουστάρδα αν βάλουμε. Και περιχύνουμε τις τσιπούρες όταν είναι έτοιμες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: