Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
1/2 Κιλό κιμά
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
200γρ. Μανούρι σε κομματάκια
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Αβγά
100γρ. Γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά.
  • Προσθέτουμε την πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Προσθέτουμε τα τυριά, Αλατοπίπερο, τα αβγά χτυπημένα και το γιαούρτι, το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε τα μισά φύλλα σε ένα ταψί λαδώνοντας τα ένα ένα. Βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: