ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
4 Φέτες μπέικον
100γρ. Τριμμένα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
4 Φέτες μπέικον
100γρ. Τριμμένα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ ζυμώνουμε τον κιμά με τις φρυγανιές, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη, το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Στρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε μία φόρμα και βάζουμε το κιμά, προσέχουμε να καλύψουμε τα τοιχώματα κάνοντας ένα αυλάκι στο κέντρο.
- Μέσα στο αυλάκι στρώνουμε το μπέικον και ρίχνουμε το τυρί, σπάμε με προσοχή τρία αβγά και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αφού κρυώσει λίγο το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε φέτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: