ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1/2 Κιλό πένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1/2 Κιλό πένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και έπειτα βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα θωρακίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνουμε τα ντοματάκια, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε ζεστό νερό τόσο όσο να σκεπάζει το κρέας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 - 1 1/2 ώρα να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες, τις στραγγίζουμε και σερβίρουμε μαζί με το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: