Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ
125γρ. Βούτυρο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
100γρ. Ζάχαρη
70γρ. Μαύρη ζάχαρη
1 Αβγό χτυπημένο
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
130γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50γρ. Νιφάδες βρόμης
50γρ. Σταφίδες
50γρ. Καρύδια
1/2 Κουταλάκι του γλυκού baking pawder
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε το βούτυρο με το μέλι.
  • Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε τις ζάχαρες και ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε το αβγό και την κανέλα και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι.
  • Προσθέτουμε τη βρώμη, τις σταφίδες και τα καρύδια.
  • Ανακατεύουμε.
  • Με ένα κουτάλι βάζουμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα μικρή ποσότητα από το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά ή λίγο παραπάνω μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: