ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. Αλεύρι
 - 50γρ. Καλαμποκάλευρο
 - 2 Αβγά
 - 220γρ. Γιαούρτι
 - 100ml. Νερό
 - 250γρ. Φέτα
 - 150γρ. Βούτυρο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αλατοπιπερώνουμε.
 - Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
 - Ρίχνουμε το χυλό και από πάνω θρυμματίζουμε τη φέτα και την απλώνουμε στην επιφάνεια. Βάζουμε και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια.
 - Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: