- Χοιρινό ένα κομμάτι περίπου 2 κιλά
 - 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
 - 2 Κυδώνια
 - 500ml. Λευκό κρασί
 - 1 Φύλλο δάφνης
 - 4-5 Κόκκους μπαχάρι
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 - Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
 - Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το κρασί, βάζουμε το φύλλο δάφνης, το μπαχάρι και τα κυδώνια κομμένα σε φέτες. Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.
 
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ
 ΥΛΙΚΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: