ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. Λουκάνικο πικάντικο κομμένο σε ροδέλες
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Θυμάρι
 - 100γρ. Μπλε τυρί
 - 250ml. Χυμό ντομάτας
 - 1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
 - 1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
 - 10 Μανιτάρια μικρά λευκά ολόκληρα
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το λουκάνικο το τηγανίζουμε να πάρει χρώμα. Βάζουμε και τα μανιτάρια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
 - Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά να μείνει μόνο με τη σάλτσα του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: