- 500γρ. Ταλιατέλες
 - 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
 - Σκόρδο σε σκόνη
 - 200γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
 - 100γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
 - 200γρ. Χαλούμι τριμμένο
 - 220ml. Κρέμα γάλακτος
 - 100γρ. Τριμμένο κασέρι
 - Αλάτι
 - Μπούκοβο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες και σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
 - Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια. Αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο μπούκοβο.
 - Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τη γαλοπούλα με τα μανιτάρια και το χαλούμι και ανακατεύουμε καλά.
 - Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
 - Σκεπάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτό και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη.
 - Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: