ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Ταλιατέλες
 - 500γρ. Κιμά
 - 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
 - Ρίγανη
 - 1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
 - 250ml. Χυμό ντομάτας
 - 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
 - 250ml. Κρέμα γάλακτος
 - 150γρ. Τριμμένο τυρί
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
 - Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να αλλάξει χρώμα.
 - Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη τσίλι σος, αλάτι και πιπέρι, τη ρίγανη, τη μουστάρδα και 1 ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά.
 - Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη. Βάζουμε τις ταλιατέλες και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε πολύ καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: