- 500γρ. Τορτελίνια με ότι γέμιση μας αρέσει
 - 250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
 - 1250γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
 - 250ml. Κρέμα γάλακτος
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Πάπρικα καπνιστή
 - Θυμάρι
 - 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
 - 150γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
 - Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον με τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και το θυμάρι και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σιγοβράζουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε την παρμεζάνα και τα ζυμαρικά.
 - Ανακατεύουμε πολύ καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: