- 4 Θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
 - 500γρ. Κοφτό μακαρονάκι
 - 500ml. Χυμό ντομάτας
 - 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Ξίδι
 - Κανέλα
 - Μπούκοβο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε τα θράψαλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
 - Ρίχνουμε το ξίδι και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μακαρονάκι. Βάζουμε νερό να σκεπάζει το φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
 - Προσθέτουμε το μακαρονάκι και ζεστό νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό για περίπου 10 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμο τα φαγητό.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: