ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
 - 100γρ. Ζάχαρη
 - 1 Κρόκο αβγού
 - Ξύσμα από 1 λεμόνι
 - 1 Πρέζα αλάτι
 - 260γρ. Αλεύρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε τον κρόκο, το ξύσμα και το αλάτι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε.
 - Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα μας αρέσει και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
 - Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: