- 1 Κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε κομμάτια
 - Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
 - 2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
 - Λίγο ξίδι
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο.
 - Περνάμε το κρέας σε μεταλλικά καλαμάκια και ψήνουμε στο γκριλ για 15-20 λεπτά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: