- 1 Κιλό φιλετίνια χοιρινά
 - Ελαιόλαδο
 - 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 2 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
 - 5 Πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι χοντροκομμένες
 - 5 Μεγάλα μανιτάρια χοντροκομμένα
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Πάπρικα
 - 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
 - Θυμάρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
 - Συμπληρώνουμε λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδου και τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε πάπρικα και θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία και απλώνουμε το μείγμα επάνω από το κρέας.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
 - Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες φούρνου.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: