- 4 Πατάτες τριμμένες
 - 1 Κρεμμύδι τριμμένο
 - 1 Αβγό
 - 2 Καρότα τριμμένα
 - Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - Αλάτι
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Λάδι για το τηγάνι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στραγγίζουμε τα τριμμένα λαχανικά να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το αβγό, το μαϊντανό και αλεύρι όσο χρειαστεί για να έχουμε ένας παχύρευστος χυλός. Αλατοπιπερώνουμε.
 - Αφού κάψει το λάδι ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό και τηγανίζουμε να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: