- 1 Λίτρο γάλα
 - 1 Φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
 - 2 βανίλιες
 - Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
 - 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
 - 400γρ. Ζάχαρη
 - 4 Αβγά
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, το γάλα, το σιμιγδάλι, το ξύσμα και 3 κουταλιές σούπας από τη ζάχαρη.
 - Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
 - Χτυπάμε τα αβγά με τις βανίλιες και την υπόλοιπη ζάχαρη.
 - Αδειάζουμε το μείγμα στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.
 - Αδειάζουμε την κρέμα σε βουτυρωμένο ταψί.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2 βαθμούς για 50 λεπτά.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: