- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
 - Ελαιόλαδο
 - 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Μπούκοβο
 - Ταμπάσκο
 - 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
 - 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
 - 1 Ποτήρι νερό
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά να πάρει χρώμα.
 - Συμπληρώνουμε τον πελτέ ντομάτας ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.
 - Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: