- 4 Κολοκυθάκια
 - 150γρ. Αλεύρι
 - 1 Κουτάκι μπίρα
 - Λάδι για το τηγάνι
 - Αλάτι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα βάζουμε σε τρυπητό τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα αφήνουμε για 3 ώρες να βγάλουν τα υγρά τους.
 - Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε τη μπίρα, ανακατεύουμε να γίνει χυλός.
 - Βουτάμε τα κολοκυθάκια στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: