ΥΛΙΚΑ
- 3 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
 - 1/2 Κιλό λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
 - Λάδι για το τηγάνι
 - 3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
 - 1 Σφηνάκι λευκό κρασί
 - Χυμό από 1/2 λεμόνι
 - Ρίγανη
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις πατάτες με τα μανιτάρια.
 - Κρατάμε λίγο από το λάδι και το υπόλοιπο το αδειάζουμε, σβήνουμε με το κρασί. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε επάνω από το φαγητό.
 - Ανακατεύουμε και μετά από δύο λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: