- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
 - 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
 - 3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
 - 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
 - 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Μπαχάρι
 - Ρίγανη
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, βάζουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τα καρότα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
 - Προσθέτουμε τον πελτέ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό όσο χρειάζεται για να καλύψει το κρέας. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
 - Που και που ελέγχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό.
 - Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: