ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό κιμά
 - 1 Κρεμμύδι τριμμένο
 - 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
 - 1 Φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
 - 1 αβγό
 - 200γρ. Φέτα τριμμένη
 - Μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - Λίγο δυόσμο
 - 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
 - 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
 - 1 Σφηνάκι ούζο
 - Αλεύρι για το πανάρισμα
 - Λάδι για το τηγάνι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
 - Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
 - Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: