ΥΛΙΚΑ
- 4 Πατάτες κομμένες σε ροδέλες
- 8 Αβγά
- 300γρ. Κασέρι κομμένο σε κυβάκια
- 250γρ. Χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
- 2 Πιπεριές χοντροκομμένες
- Λάδι για το τηγάνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τηγανίζουμε τις πατάτες. Τις στρώνουμε σε μέτριο ταψί. Χτυπάμε τα αβγά ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τις πατάτες. Σκορπίζουμε από πάνω το κασέρι.
- Προσθέτουμε το λουκάνικο και τις πιπεριές. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.