Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Κολοκυθάκια
  • 150γρ. Αλεύρι
  • 1 Κουτάκι μπίρα
  • Λάδι για το τηγάνι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα βάζουμε σε τρυπητό τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα αφήνουμε για 3 ώρες να βγάλουν τα υγρά τους.
  • Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε τη μπίρα, ανακατεύουμε να γίνει χυλός.
  • Βουτάμε τα κολοκυθάκια στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: