ΥΛΙΚΑ
300γρ. Αλεύρι
Χλιαρό νερό
Αλάτι
1/2 Κύβο μαγιά
1 Αβγό
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
100γρ. Γαλοπούλα ψιλοκομμένη
200γρ. Τριμμένα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλάτι, το αλεύρι, το ελαιόλαδο και τη μαγιά διαλυμένη σε μισή κούπα χλιαρό νερό. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο αλεύρι, ή νερό. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει.
- Δημιουργούμε μικρά μπαλάκια με τη ζύμη και τα βάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί. Βάζουμε τη γαλοπούλα και το τυρί και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.