Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΕΣ

 ΥΛΙΚΑ

2 Φύλλα σφολιάτας

Κύμινο


3 Χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση

1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια

1 Αβγό

Μπούκοβο

Βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε στο μούλτι τα ντοματάκια, το κύμινο, το μπούκοβο, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε καλά.
  • Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας μπροστά μας με τη μακρόστενη πλευρά του. Το κόβουμε στα 3.
  • Χαρακώνουμε τα λουκάνικα.
  • Απλώνουμε από λίγη σάλτσα στη σφολιάτα και απλώνουμε από ένα λουκάνικο. 
  • Τυλίγουμε σε ρολό. 
  • Κάνουμε το ίδιο και με το δεύτερο φύλλο.
  • Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.  
  • Αλείφουμε με το αβγό το οποίο έχουμε χτυπήσει ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: