ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πάπρικα γλυκιά
Μπούκοβο
3 Κουταλιές σούπας γάλα
5-6 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αβγό
Γραβιέρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες με τα υπόλοιπα και ένα ποτήρι νερό.
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε τα μπιφτέκια, στο κέντρο βάζουμε ένα - δύο κομματάκια γραβιέρας. Τα βάζουμε επάνω από τις πατάτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: