ΥΛΙΚΑ
Πιπεριές κέρατο
Φέτα τριμμένη
Τυρί κρέμα
Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε την φέτα, το τυρί κρέμα και τη ρίγανη.
- Ρίχνουμε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα.
- Πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε κάθετα και αφαιρούμε τα σπόρια.
- Γεμίζουμε τις πιπεριές τις βάζουμε σε ταψί ή πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Τις βγάζουμε από το ταψί σε μία πιατέλα, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: