ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
250ml. Χυμό ντομάτας
Ρίγανη
200γρ. Γιαούρτι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε να πάρει χρώμα.
- Ρίχνουμε τη πάπρικα και τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε.
- Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά βάζουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: