ΥΛΙΚΑ
300γρ. Σοκολάτα με κακάο ψιλοκομμένη
6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
4 Κουταλιές ζάχαρη άχνη
4 Αβγά χωρισμένα
150γρ. Βούτυρο
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο.
- Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι σε μαρέγκα.
- Στη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους ανακατεύοντας με σπάτουλα. Προσθέτουμε το αλεύρι, την άχνη, την κανέλα και το μπέικιν.
- Προσθέτουμε λίγη λίγη τη μαρέγκα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: