ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μύδια
1 Φλιτζάνι κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μύδια
1 Φλιτζάνι κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα μύδια.
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το κρασί και τα μύδια, σε πολύ δυνατή φωτιά για 10 λεπτά. Σερβίρουμε τα μύδια πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό ακόμη.
- Εάν κάποιο μύδι είναι κλειστό το πετάμε.