ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια
2 Ματσάκια βασιλικό
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
15γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο μακαρόνια
2 Ματσάκια βασιλικό
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
15γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το βασιλικό και τον στραγγίζουμε, τον βάζουμε στο μπλέντερ με το ελαιόλαδο μέχρι τη μέση των υλικών, το κουκουνάρι, τη παρμεζάνα και το πολτό σκόρδου, αλάτι και πιπέρι.
- Και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
- Σερβίρουμε με το πέστο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: