ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
50ml. Κόκκινο κρασί
2 Κουταλιές σούπας κόλιανδρο σε σπόρους
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
50ml. Κόκκινο κρασί
2 Κουταλιές σούπας κόλιανδρο σε σπόρους
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά να αλλάξει χρώμα. Στη συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το κρασί.
- Λιώνουμε στο γουδί του σπόρους τους κόλιανδρου και πασπαλίζουμε το φαγητό. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγομαγειρεύουμε για 45 λεπτά. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: