Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
50ml. Κόκκινο κρασί
2 Κουταλιές σούπας κόλιανδρο σε σπόρους
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά να αλλάξει χρώμα. Στη συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το κρασί.
  • Λιώνουμε στο γουδί του σπόρους τους κόλιανδρου και πασπαλίζουμε το φαγητό. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγομαγειρεύουμε για 45 λεπτά. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: