ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Αντζούγες ψιλοκομμένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
20γρ. Κάππαρη
40γρ. Ροδέλες ελιάς
2 Κονσέρβες τόνο σε νερό
Βασιλικό
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Αντζούγες ψιλοκομμένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
20γρ. Κάππαρη
40γρ. Ροδέλες ελιάς
2 Κονσέρβες τόνο σε νερό
Βασιλικό
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τις αντζούγιες. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, την κάππαρη, τις ελιές και ένα ποτήρι νερό. Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το τόνο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βασιλικό και το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: