ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης
1 Φακελάκι μπέικιν
1 Φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο
1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 1/2 Φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
Μία πρέζα γαρίφαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης
1 Φακελάκι μπέικιν
1 Φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο
1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 1/2 Φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
Μία πρέζα γαρίφαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη καλά. Χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τη κανέλα και το γαρίφαλο. Στο τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπέικιν. Βάζουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη φόρμα του κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.