ΥΛΙΚΑ
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
300γρ. Ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
5 Φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
6 Φρέσκες αγκινάρες
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
300γρ. Ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
5 Φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
6 Φρέσκες αγκινάρες
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια.
- Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις αγκινάρες. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζωμό και ρίχνουμε το ρύζι, αλάτι και ανακατεύουμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά. Ρίχνουμε τον υπόλοιπο ζωμό σταδιακά και ανακατεύουμε συχνά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και πιει το νερό του.
- Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
!!!!!!!!!!???
ΑπάντησηΔιαγραφή!!!!!!!!!!???
ΑπάντησηΔιαγραφή