ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό σε μικρά κομμάτια
2 Κιλά πράσα
4-5 Φύλλα σέλινο
2 Καρότα
1 Κρεμμύδι
1 Ποτήρι κρασιού λάδι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό σε μικρά κομμάτια
2 Κιλά πράσα
4-5 Φύλλα σέλινο
2 Καρότα
1 Κρεμμύδι
1 Ποτήρι κρασιού λάδι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στη κατσαρόλα με το λάδι. Προσθέτουμε το χοιρινό και καβουρδίζουμε να πάρει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Το σβήνουμε με το κρασί, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε για 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Καθαρίζουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Προσθέτουμε τα πράσα στη κατσαρόλα, το σέλινο και τα καρότα που έχουμε κόψει σε ροδέλες, τα αφήνουμε σε περίπου μισή ώρα να βράσουν και να μαλακώσουν. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: