ΥΛΙΚΑ
Πατάτες (όσες χρειαζόμαστε)
Μία θηλιά χωριάτικο λουκάνικο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Μπούκοβο
Τσίλι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πατάτες (όσες χρειαζόμαστε)
Μία θηλιά χωριάτικο λουκάνικο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Μπούκοβο
Τσίλι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε και τις βάζουμε σ ένα ταψί. Προσθέτουμε και το λουκάνικο το οποίο έχουμε κόψει σε ροδέλες.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο (βάζουμε πολύ λίγο γιατί θα βγάλει και το λουκάνικο λάδι). Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας έτσι ώστε αλάτι, μπαχαρικά και λάδι να πάνε παντού.
- Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το χυμό του πορτοκαλιού και του λεμονιού και περιχύνουμε το φαγητό. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για μία ώρα περίπου να κάνουν κρούστα οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: