ΥΛΙΚΑ1 Κιλό φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιλά
Σκόρδου σε σκόμη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα κομμάτια φέτας σε βάζο μία στρώση και λίγο ελαιόλαδο, λίγη πάπρικα, ρίγανη και σκόρδου. Όταν τελειώσουμε συμπληρώνουμε ελαιόλαδο τόσο όσο να σκεπάζει το τυρί.
 - Αφήνουμε το βάζο στο ψυγείο για 3 μέρες πριν αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε.
 - Υπέροχος μεζές για ούζο ή τσίπουρο.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: