1 Κιλό μπαρμπούνια
Καλαμποκάλευρο
Θυμάρι
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
Λεμόνι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την πάπρικα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
 - Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίσουν.
 - Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να κάψει.
 - Πανάρουμε τα ψάρια με το μείγμα του καλαμποκάλευρου.
 - Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
 - Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε με λεμόνι.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: