ΥΛΙΚΑΜερικά μεγάλα μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
1 Κομματάκι βούτυρο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κύβο λαχανικών
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο. Σοτάρουμε τα μανιτάρια πολύ καλά να πάρουν χρώμα και αποβάλουν τα υγρά τους.
 - Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρασί με τη μουστάρδα και λιώνουμε το κύβο, τα ρίχνουμε στα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
 - Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά και τα μανιτάρια μας είναι έτοιμα.
 
Υπέροχη συνταγή πραγματικά
ΑπάντησηΔιαγραφή