ΥΛΙΚΑ1 Κιλό σαρδέλες καθαρισμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκόμμενο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις σαρδέλες και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.
 - Τις βάζουμε σε ταψί, προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
 - Όταν είναι έτοιμες πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: