ΥΛΙΚΑ1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
250ml. Σάλτσα σόγιας
110γρ. Ζάχαρη καστανή
4-5 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
 - Σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά.
 - Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη και σάλτσα σόγιας, το αλάτι, το πιπέρι και τα μισά κρεμμυδάκια.
 - Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.
 - Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι μπασμάτι και πασπαλίζουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια που μας έμειναν.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: