ΥΛΙΚΑΕλαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Καυτερή ψιλοκομμένη
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
Πάπρικα γλυκιά
1 Ντομάτα χοντροκομμένη
1 Κιλό θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
 - Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
 - Προσθέτουμε τα ντοματίνια και την ντομάτα ανακατεύουμε.
 - Προσθέτουμε τα θράψαλα.
 - Προσθέτουμε το κρασί.
 - Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά.
 - Μαγειρεύουμε για 30 λεπτά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: