400γρ. Κατίκι
100γρ. Γιαούρτι
1 Αγγούρι τριμμένο
Λίγο Δυόσμο
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας λευκό ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στύβουμε το τριμμένο αγγούρι καλά για να φύγουν τα υγρά του.
 - Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα πριν σερβίρουμε.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: