ΥΛΙΚΑ
1 Λάχανο μεγάλο κομμένο
2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το λάχανο.
- Αλατοπιπερώνουμε, και ρίχνουμε το μπούκοβο και τη σάλτσα ντομάτας.
- Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες προσέχουμε που και που μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό.